Ξ welcome to cryptostorm's member forums ~ you don't have to be a cryptostorm member to post here Ξ
Ξ any OpenVPN configs found on the forum are likely outdated. For the latest, visit here or GitHub Ξ
Ξ If you're looking for tutorials/guides, check out the new https://cryptostorm.is/#section6 Ξ

Old piece of crap

Looking for assistance with a cryptostorm connection issue? Post here & we'll help out. Also: if you're not sure where to post, do so here & we'll move things around as needed. Also: for quickest support, email our oddly calm & easygoing support reps at support@cryptostorm.is :)

Topic Author
cryptoshit
Posts: 1
Joined: Sun Jun 24, 2018 3:33 pm

Old piece of crap

Postby cryptoshit » Sun Jun 24, 2018 3:37 pm

Your windows client is a piece of crap that doesn't work on win10. Do not said nothing about win10. I like this OS, but this shit doesn't work correctly. It is waste of my money.
Image


odfjasl

Re: Old piece of crap

Postby odfjasl » Mon Jun 25, 2018 7:19 am

i've used the client on win10 with minimal issues.

Please also test with OpenVPN client if it reproduces the same.

cheers .(noob).

User avatar

df
Site Admin
Posts: 369
Joined: Thu Jan 01, 1970 5:00 am

Re: Old piece of crap

Postby df » Wed Jul 04, 2018 1:44 pm

There's a new widget version out now that might fix whatever problem you've been having.
And in the last several versions, Windows 10 was tested thoroughly, so it's definitely supported.
In most cases, it's an AV or some other program that's removing OpenVPN itself (csvpn.exe) or doing something to prevent it from running.


Return to “member support & tech assistance”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests

cron

Login