Ξ welcome to cryptostorm's member forums ~ you don't have to be a cryptostorm member to post here Ξ
Ξ any OpenVPN configs found on the forum are likely outdated. For the latest, visit here or GitHub Ξ
Ξ If you're looking for tutorials/guides, check out the new https://cryptostorm.is/#section6 Ξ

IRC

Looking for assistance with a cryptostorm connection issue? Post here & we'll help out. Also: if you're not sure where to post, do so here & we'll move things around as needed. Also: for quickest support, email our oddly calm & easygoing support reps at support@cryptostorm.is :)
User avatar

Topic Author
jlg
Posts: 92
Joined: Mon May 05, 2014 2:44 am

IRC

Postby jlg » Sat Sep 06, 2014 1:29 pm

Is the IRC down right now I cannot get on?

--Privat

User avatar

Fermi
Site Admin
Posts: 227
Joined: Tue Jun 17, 2014 11:42 am

Re: IRC

Postby Fermi » Sat Sep 06, 2014 1:35 pm

Hi Privat,

No, IRC is alive.
I was connected, and reconnected (just to be sure) without any issues ... .
Where is it failing?

Regards,

/Fermi

User avatar

Topic Author
jlg
Posts: 92
Joined: Mon May 05, 2014 2:44 am

Re: IRC

Postby jlg » Sun Sep 07, 2014 4:42 pm

Fermi wrote:Hi Privat,

No, IRC is alive.
I was connected, and reconnected (just to be sure) without any issues ... .
Where is it failing?

Regards,

/Fermi

* Looking up cryptostorm.org
* Connecting to cryptostorm.org (79.134.255.83) port 6667...
* Connection failed. Error: Connection refused

User avatar

parityboy
Site Admin
Posts: 1244
Joined: Wed Feb 05, 2014 3:47 am

Re: IRC

Postby parityboy » Sun Sep 07, 2014 4:54 pm

@Privat

The address (in pseudo-URI format) is irc://cryptostorm.is:6697 (SSL).

User avatar

Topic Author
jlg
Posts: 92
Joined: Mon May 05, 2014 2:44 am

Re: IRC

Postby jlg » Thu Sep 11, 2014 12:39 am

parityboy wrote:@Privat

The address (in pseudo-URI format) is irc://cryptostorm.is:6697 (SSL).


Forcing my irc client to use SSL seems to have done the trick. Thanks :-)

User avatar

Topic Author
jlg
Posts: 92
Joined: Mon May 05, 2014 2:44 am

Re: IRC

Postby jlg » Sat Sep 13, 2014 5:53 pm

UPDATE: I needed to use port 6697.


Return to “member support & tech assistance”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 30 guests

Login