Ξ welcome to cryptostorm's member forums ~ you don't have to be a cryptostorm member to post here Ξ
Ξ any OpenVPN configs found on the forum are likely outdated. For the latest, visit here or GitHub Ξ
Ξ If you're looking for tutorials/guides, check out the new https://cryptostorm.is/#section6 Ξ

Search found 102 matches

by spotshot
Thu Mar 29, 2018 7:17 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: Internet is broken after the update v3.13
Replies: 64
Views: 36325

Re: Internet is broken after the update v3.13

connection is back up working, appreciate getting working
by spotshot
Wed Mar 28, 2018 9:03 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: Internet is broken after the update v3.13
Replies: 64
Views: 36325

Re: Internet is broken after the update v3.13

some connection started working a few hours ago, very very slow, , but working,
these worked, Canada east and west, Finland, Netherlands, Portugal
USA north and south.

USA - west will not work.
by spotshot
Wed Mar 28, 2018 5:32 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: Internet is broken after the update v3.13
Replies: 64
Views: 36325

Re: Internet is broken after the update v3.13

I keep getting these events Name resolution for the name adservice.google.com timed out after none of the configured DNS servers responded. The following DNS server(s) were successfully validated as active servers that can service this client. 127.0.0.1 The DNSCrypt client proxy service entered the ...
by spotshot
Wed Mar 28, 2018 4:53 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: Internet is broken after the update v3.13
Replies: 64
Views: 36325

Re: Internet is broken after the update v3.13

no dice,
took clean win7 install, loaded up new widget, touched nothing,
logged on with token,
no internet,no ftp, nothing, no outside access
by spotshot
Wed Mar 28, 2018 7:51 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: Internet is broken after the update v3.13
Replies: 64
Views: 36325

Re: Internet is broken after the update v3.13

three days, no connections,
updated widget and lost connection,
tried everything posted and still nothing.

I really really need widget to work
by spotshot
Fri Jul 24, 2015 7:17 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: is montreal node offline?
Replies: 19
Views: 21087

is montreal node offline?

lost connection yesterday and have not been able to reconnect?
by spotshot
Wed Jan 28, 2015 9:09 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: node connecting to wrong nodes
Replies: 18
Views: 15265

Re: node connecting to wrong nodes

all fixed and working,
I had uninstalled old one, however, DUH!
I had 2 other clients under that one in program list, named client Iceland and Montreal,
old old, where I had played around with it.
once I removed them, new client installed and launched just fine
by spotshot
Wed Jan 28, 2015 8:07 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: node connecting to wrong nodes
Replies: 18
Views: 15265

Re: node connecting to wrong nodes

uninstalled and removed folder

also installed on another machine that has never had it, it would load and connect, however,
when I close program I get error report from windows
by spotshot
Wed Jan 28, 2015 7:52 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: node connecting to wrong nodes
Replies: 18
Views: 15265

Re: node connecting to wrong nodes

loaded up new client, will not launch, just get a client.exe error report from windows
by spotshot
Tue Jan 27, 2015 11:23 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: node connecting to wrong nodes
Replies: 18
Views: 15265

Re: node connecting to wrong nodes

thanks for info, I will update this evening and give it a shot
by spotshot
Tue Jan 27, 2015 11:13 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: node connecting to wrong nodes
Replies: 18
Views: 15265

Re: node connecting to wrong nodes

CS program - client v1.22
by spotshot
Tue Jan 27, 2015 6:11 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: node connecting to wrong nodes
Replies: 18
Views: 15265

Re: node connecting to wrong nodes

first connection attempt, I started updating the node list before connecting, but had no effect, so far, I disconnect then reconnect to get connected. however, when I reconnect I have been getting Emerald rather than Maple. I'm ok with Emerald, but prefer Maple. Emerald does cause any gmail issues, ...
by spotshot
Tue Jan 27, 2015 10:26 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: node connecting to wrong nodes
Replies: 18
Views: 15265

node connecting to wrong nodes

3 times now I have selected Maple and twice it connects to Paris and once to London,
it causes gmail to throw up a suspicious sing in prevention.
pain in ass,

anyone know why client is doing this ?


thanks
by spotshot
Fri Sep 12, 2014 12:55 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: yellow to red - ports - Maple
Replies: 9
Views: 7187

Re: yellow to red - ports - Maple

I will run emerald for a few hours couple times a week to check,
maple is much faster for me.
by spotshot
Thu Sep 11, 2014 7:24 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: yellow to red - ports - Maple
Replies: 9
Views: 7187

Re: yellow to red - ports - Maple

the speeds for downloads are not what they use to be, I can still pull about 500kB with Red, sometimes I can get it up to a 1000 if I have enough downloads as once. , I use to go as high as 3000, that was on node in MD, before it shutdown and emerald started up. but connection speed isn't what it us...
by spotshot
Thu Sep 11, 2014 7:47 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: yellow to red - ports - Maple
Replies: 9
Views: 7187

Re: yellow to red - ports - Maple

I was very happy with Yellow, I liked having the yellow,
but, for several weeks, the only color I get is Red

I can live with red, just can't figure why
by spotshot
Wed Sep 10, 2014 11:57 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: yellow to red - ports - Maple
Replies: 9
Views: 7187

Re: yellow to red - ports - Maple

I've consider that, I switch ports each time utorrent is opened,
I've been changing port for sometime.
by spotshot
Wed Sep 10, 2014 5:28 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: yellow to red - ports - Maple
Replies: 9
Views: 7187

yellow to red - ports - Maple

up until a few weeks ago,
Utorrent had always shown either yellow or green icon for connections,
for last couple weeks it's nothing but red.

does anyone know if something changed on Maple node
that is causing this?
by spotshot
Thu Aug 21, 2014 10:40 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: unstable connection and some not working
Replies: 7
Views: 6214

Re: unstable connection and some not working

I forgot about that, I knew bruno and shadow was going away,
totally forgot,
thanks for replies
by spotshot
Thu Aug 21, 2014 5:03 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: unstable connection and some not working
Replies: 7
Views: 6214

Re: unstable connection and some not working

switching tokens has seemed to do the trick, no issues since.
by spotshot
Thu Aug 21, 2014 6:37 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: unstable connection and some not working
Replies: 7
Views: 6214

Re: unstable connection and some not working

testing another token now, seemed to not let connection to one node disconnect.
by spotshot
Thu Aug 21, 2014 5:48 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: unstable connection and some not working
Replies: 7
Views: 6214

unstable connection and some not working

it's been weeks since chili has worked for me, I verified the following both at home and at work cant connect to emerald or chili, I get auth-fail or it just hangs on reconnect, a few time I got on chili but it only stayed connect for about 10min. maple and shadow both stop working, for a time maple...
by spotshot
Sat Jul 19, 2014 7:45 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: RESOLVED? | Unstable connection in Iceland or am I doing ...
Replies: 73
Views: 60369

Re: Unstable connection in Iceland or am I doing something w

same disconnect problems on bruno / chilli and emerald
win XP and win7 using openvpn raw

chilli and emerald started disconnecting several days ago,
then bruno started disconnecting yesterday
by spotshot
Fri Jun 27, 2014 6:53 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: Seattle config
Replies: 6
Views: 5139

Re: Seattle config

uploaded config (ovpn) files for windows raw openvon

each one tested and connected

EDIT: removed out-of-date configurations - cryptostorm_support
by spotshot
Thu Jun 26, 2014 9:14 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: Seattle config
Replies: 6
Views: 5139

Re: Seattle config

I've posted all my config files here, I see no reason why you shouldn't, the config did not work for me, it would not pop up asking for my key, here is what I have worked with in the past, I used this to get these nodes to work, Iceland, Canada, USA east, but I have no idea what to change to get IP ...
by spotshot
Thu Jun 26, 2014 4:23 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: Seattle config
Replies: 6
Views: 5139

Seattle config

does anyone have a openvpn gui config file for Seattle ?
by spotshot
Mon May 26, 2014 6:27 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: processor activity
Replies: 4
Views: 4054

Re: processor activity

https://twitter.com/cryptostorm_is/stat ... 8163201024

viewtopic.php?f=49&t=6200

your not alone on cpu usage, something to do with open source libraries I hear,
hoping to use widget soon once cpu is corrected, looks much easier than
manually connecting
by spotshot
Tue May 13, 2014 7:38 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: pre-1.21 widget feedback (mostly closed, now...)
Replies: 23
Views: 17726

Re: widget v1.0 official release

anyone else getting high CPU usage for client.exe - I tested in both XP-x86 and win7 x64 and got 50% for client.exe
after connecting
by spotshot
Mon Mar 24, 2014 10:36 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: version control: non-widget Windows conf's, most current?
Replies: 22
Views: 17148

Re: version control: non-widget Windows conf's, most current

yea, I was just helping test it, or reporting what I noticed,
I would prefer to use widget, but im ok with openvpn
by spotshot
Mon Mar 24, 2014 4:07 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: version control: non-widget Windows conf's, most current?
Replies: 22
Views: 17148

Re: version control: non-widget Windows conf's, most current

I only use OpenVPNgui, I have only tested widget, I could never give up that kind of cpu usage,
openvpn usage isn't noticeable
by spotshot
Sat Mar 22, 2014 2:17 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: version control: non-widget Windows conf's, most current?
Replies: 22
Views: 17148

Re: version control: non-widget Windows conf's, most current

I've tested on the follow cpu's amd phenom 9750 quad -XP intel pentium 4-630 3.0dual - XP Intel P8600 2.4 dual - Win7x64 Win8.1 and XP before I connect, cpu usage is 0%, after I connect it's 50% this is on the P8600, clean win7, no antivirus, nothing really done to OS whats the cpu usage on your cli...
by spotshot
Sat Mar 22, 2014 12:40 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: version control: non-widget Windows conf's, most current?
Replies: 22
Views: 17148

Re: version control: non-widget Windows conf's, most current

ah, more brands, I get it,


I will need to test widget more then,
I installed the new one on a win7 OS, just sitting there it's normal,
but once I connected cpu usage jumped up to 48% and stayed there
by spotshot
Fri Mar 21, 2014 5:46 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: cryptostorm's network access widget, rev. 0.9 public beta
Replies: 21
Views: 56972

Re: cryptostorm's network access widget, rev. 0.9 public bet

did the 10 already have tap installed from previous support,
I tested on clean windows install without any previous tap installed
by spotshot
Fri Mar 21, 2014 3:23 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: cryptostorm's network access widget, rev. 0.9 public beta
Replies: 21
Views: 56972

Re: cryptostorm's network access widget, rev. 0.9 public bet

tested new setup_v0.99.exe

installed on XP pro, Win7 x32 and x64 and windows 8.1 x32
connection hangs on all OS's, will not install the TAP driver,
confirm by installing open VPN, this installed the tap, then I could connect
using the client.
by spotshot
Thu Mar 20, 2014 7:28 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: cryptostorm's network access widget, rev. 0.9 public beta
Replies: 21
Views: 56972

Re: cryptostorm's network access widget, rev. 0.9 public bet

thanks to everyone at CS,
gonna run test later and post back,

first off, avast is no longer throwing up alerts over uninstall.exe
by spotshot
Tue Mar 04, 2014 9:48 am
Forum: general chat, suggestions, industry news
Topic: optimising torrenting performance on cryptostorm: discussion
Replies: 68
Views: 102156

Re: optimising torrenting performance on cryptostorm: discus

Ive lost yellow or green icon in utorrent, only red for last few hours, is anyone else getting same thing,
tried both montreal and USA ?

revised - got green on Iceland node, still red on USA an Montreal
by spotshot
Fri Feb 28, 2014 8:34 am
Forum: general chat, suggestions, industry news
Topic: optimising torrenting performance on cryptostorm: discussion
Replies: 68
Views: 102156

Re: optimising torrenting performance on cryptostorm: discus

I tried changing net.bind_ip and net.outgoing_ip to the IP, but it still grabbed by normal ip if CS goes down, Im still using VPNetMon to kill utorrent if CS goes down. I used same setting, except for DHT, Local Peer Discovery, Peer Exchange the more seeders the better, I have found from time to tim...
by spotshot
Thu Feb 27, 2014 10:22 am
Forum: general chat, suggestions, industry news
Topic: Some suggestions, questions and comments
Replies: 4
Views: 5304

Re: Some suggestions, questions and comments

I would totally dig a CryptoStorm tshirt, but it would have to saw
" also... FuckTheNSA "
under the name
by spotshot
Sun Feb 23, 2014 12:23 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: feedback on widget and windows 8.1
Replies: 1
Views: 3065

feedback on widget and windows 8.1

saw request for geedback on 8.1, but topic is locked installed cryptostorm_widget-montreal on windows 8.1 could not connect, it would not install tap-windows adapter pop up error asked if installing tap was ok, but would not install. so I tried installing openVPN GUI, this in turn install tap-window...
by spotshot
Sat Feb 22, 2014 11:47 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: version control: non-widget Windows conf's, most current?
Replies: 22
Views: 17148

Re: version control: non-widget Windows conf's, most current

Ive read thread several times, I haven't had any issues of client not working, it's work every time for me, I just can't find a computer that widget doesn't eat up a chuck of cpu. whats the cpu usage for client.exe on yours? more "brands" them windows files?? not sure what this means, Ive ...
by spotshot
Sat Feb 22, 2014 5:06 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: AV Software Indicates Installer Is Infected
Replies: 8
Views: 8809

Re: AV Software Indicates Installer Is Infected

mine does same thing, it's the uninstaller.exe, for what ever reason. it's a false positive just disable avast ( temporarily ) , install widget, delete the uninstaller from client folder, then enable avast. I also exclude widget from being scanned after installed, avast settings/antivirus/exclusions
by spotshot
Fri Feb 21, 2014 9:57 pm
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: New exitnode cluster: United States of NSAmerica
Replies: 23
Views: 27446

Re: New exitnode cluster: United States of NSAmerica

correct, fiberoptics, it always test same up and down
by spotshot
Fri Feb 21, 2014 9:50 pm
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: New exitnode cluster: United States of NSAmerica
Replies: 23
Views: 27446

Re: New exitnode cluster: United States of NSAmerica

I have wondered the same but never looked in to it,
normal connection seems to test with upload being the same
or less than download, but with vpn its the other way around.
by spotshot
Fri Feb 21, 2014 7:28 pm
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: cryptostorm: zero tolerance policy implemented
Replies: 23
Views: 48060

Re: cryptostorm: zero tolerance policy implemented

USA 192.96.201.85

download cryptostorm_prng.csdn, speed jumped between 514KB and 185KB and took 73seconds
by spotshot
Fri Feb 21, 2014 6:46 pm
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: New exitnode cluster: United States of NSAmerica
Replies: 23
Views: 27446

Re: New exitnode cluster: United States of NSAmerica

usa.jpg had replaced wrong mapping, fixed, windows raw openvpn (revised montreal config file) remote raw-unsae.cryptostorm.net 443 udp remote raw-unsae.cryptostorm.org 443 udp remote raw-unsae.cryptostorm.nu 443 udp remote raw-unsae.cstorm.pw 443 udp connected with no issues, great speed, can belie...
by spotshot
Fri Feb 21, 2014 6:25 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: version control: non-widget Windows conf's, most current?
Replies: 22
Views: 17148

Re: version control: non-widget Windows conf's, most current

Ive tested widget on 4 different machines, using XP, Win7 both x32 and x64, all use in the neighborhood of 20% to 25% of cpu, I always hope it lets the cpu useage go as other programs do, but regardless if system is idle or not, it runs hard. as for my own machine, if I use the widget, I can her it ...
by spotshot
Fri Feb 21, 2014 9:18 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: cryptostorm: zero tolerance policy implemented
Replies: 23
Views: 48060

Re: cryptostorm: zero tolerance policy implemented

sigdkiqf.jpg speeds are great, download is better than other day, but would have excepted faster download with these speeds. not sure how this helps, but I will test again when I'm not in peak hours. montreal 70.38.46.224 way better than other day. tested again, different time of the day, still in ...
by spotshot
Fri Feb 21, 2014 9:05 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: cryptostorm's network access widget, rev. 0.9 public beta
Replies: 21
Views: 56972

Re: cryptostorm's network access widget, rev. 0.9 public bet

client is still using 25% on mine, waiting for new widget, can't express how much I would
like to switch to widget
by spotshot
Fri Feb 21, 2014 7:33 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: progress update on 1.0 widget... :-)
Replies: 1
Views: 5810

Re: progress update on 1.0 widget... :-)

any news on widget, would very much like to move away from config files,
thanks
by spotshot
Fri Feb 21, 2014 7:31 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: version control: non-widget Windows conf's, most current?
Replies: 22
Views: 17148

version control: non-widget Windows conf's, most current?

I found a working config for iceland, montreal and frankfurt not a 100% if these are latest version for not, I dug around and its what I could find, can any verify if these are latest. I would use widget but waiting on version that doesn't eat up 25% of cpu. EDIT: removed out-of-date configs - crypt...
by spotshot
Tue Feb 18, 2014 12:58 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: cryptostorm: zero tolerance policy implemented
Replies: 23
Views: 48060

Re: cryptostorm: zero tolerance policy implemented

not great, was averaging 80KB's, it stalled out around 80% and took 4min, waiting a few minute and tried it again, second try it started out around 400KB, stalled at 70% and finished up around 40KB took about 6minutes. my isp speed before connecting is 50up and down, at the moment on speedtest, mont...
by spotshot
Thu Feb 13, 2014 8:24 am
Forum: general chat, suggestions, industry news
Topic: new forum style - feedback, suggestions, etc.
Replies: 20
Views: 15126

Re: new forum style - feedback, suggestions, etc.

fuck yea, I can read this forum across the room
thank you
thank you
by spotshot
Tue Jan 28, 2014 11:24 pm
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: cryptostorm: non-widget Windows config file beta testing
Replies: 42
Views: 38588

Re: cryptostorm: non-widget Windows config file beta testing

cryptostorm_client_windows-dynamic0.91 failed, when selecting connect, there isnt a prompt for username,
it just tries to connect, log is empty.

Iceland is working ok
by spotshot
Sun Jan 12, 2014 6:08 pm
Forum: general chat, suggestions, industry news
Topic: Skirting Geo-Location Identification from the inside.
Replies: 7
Views: 10560

Re: Skirting Geo-Location Identification from the inside.

I use a firefox addon called Color That Site, it allows me to change any pages colors,
dark and bright colors mess up my eyes.
by spotshot
Mon Jan 06, 2014 7:54 pm
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: client config for cryptostorm: general discussion & bughunt
Replies: 57
Views: 69756

Re: cryptostorm: client config discussions, bugs, requests,

new cryptostorm_client_iceland1_2 works fine, connects with no issues however, the other 4, dynamic1_1 frankfurt1_1 locked1_1 montreal1_1 get these warning when connected, without access to net Mon Jan 06 08:50:41 2014 OpenVPN 2.3.2 i686-w64-mingw32 [SSL (OpenSSL)] [LZO] [PKCS11] [eurephia] [IPv6] b...
by spotshot
Fri Dec 27, 2013 7:38 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: client config for cryptostorm: general discussion & bughunt
Replies: 57
Views: 69756

Re: cryptostorm: current version client config files

same warning with newest config files Thu Dec 26 20:35:21 2013 WARNING: this configuration may cache passwords in memory -- use the auth-nocache option to prevent this Thu Dec 26 20:35:23 2013 WARNING: 'link-mtu' is used inconsistently, local='link-mtu 1602', remote='link-mtu 1606' Thu Dec 26 20:35:...
by spotshot
Tue Dec 24, 2013 3:32 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: client config for cryptostorm: general discussion & bughunt
Replies: 57
Views: 69756

Re: cryptostorm: config & parameter settings (client & serve

same warning, switched back to older config from 12/7 Mon Dec 23 16:30:51 2013 WARNING: this configuration may cache passwords in memory -- use the auth-nocache option to prevent this Mon Dec 23 16:30:51 2013 WARNING: 'link-mtu' is used inconsistently, local='link-mtu 1602', remote='link-mtu 1606' M...
by spotshot
Sun Dec 22, 2013 10:03 pm
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: client config for cryptostorm: general discussion & bughunt
Replies: 57
Views: 69756

Re: cryptostorm: config & parameter settings (client & serve

no change, same warning on mtu.

its fine, im sticking with older config file from 12/7
by spotshot
Sun Dec 22, 2013 9:21 pm
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: client config for cryptostorm: general discussion & bughunt
Replies: 57
Views: 69756

Re: cryptostorm: config & parameter settings (client & serve

tun-mtu 1500 - add it where ? the rest of my post I was able to connect, but could not get any webpages, if I just added remote cluster-frankfurt.cryptostorm.net 443 into the old config from 12/7, I could get online and pages load fine, however speeds dropped to about 2mb, this has always been about...
by spotshot
Sun Dec 22, 2013 10:28 am
Forum: cryptostorm in-depth: announcements, how it works, what it is
Topic: client config for cryptostorm: general discussion & bughunt
Replies: 57
Views: 69756

Re: cryptostorm: config & parameter settings (client & serve

if I used conf file as is I got these warnings using openvpn,
link-mtu' is used inconsistently, local='link-mtu 1602', remote='link-mtu 1606'
'mtu-dynamic' is present in remote config but missing in local config, remote='mtu-dynamic'
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 10:24 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

Re: connected but not connected to vpn

connection icon went green to yellow several times, then connection lost,
reconnect failed,
I figured there just working on things, if it continues I will post

Sun Dec 01 23:24:27 2013 MANAGEMENT: Socket bind failed on local address [AF_INET]127.0.0.1:25340: Address already in use (WSAEADDRINUSE)
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 8:02 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

Re: connected but not connected to vpn

not sure what has changed in last 30minutes, but utorrent is run green icon
and speeds are decent ( I have had green icon this long since before new vpn)
only thing I did was remove port forwarding setting in router.
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 7:26 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

Re: connected but not connected to vpn

router is up to date, as far as, linksys has no firmware updates for it
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 7:20 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

Re: connected but not connected to vpn

the router is BEFSR81 - never had any problems with it, I cycle the power once in awhile if power goes out. all default settings. I have the old emails related to forum ban, dated around 8/23-8/3 I could forward emails - """Our IDS on that machine is pretty aggressive - depending on t...
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 6:59 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

Re: connected but not connected to vpn

I could try a different machine to see if same thing happens, I did reset router and removed port forward settings, utorrent speeds are nothing and only get red icon and yellow sometimes, (talked about in another thread) however, same thing happens, it goes for about 5, maybe 10 minutes then drops c...
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 6:06 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

Re: connected but not connected to vpn

perhaps the forum would be better, port forwarding has come up before the suspicions packets have come up before, when new forum first got going, I kept getting banned, when it was looked into my connection looked suspicions, not sure why. my ip had to be added to whitelist or something to allow me ...
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 5:42 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

Re: connected but not connected to vpn

3rd time, just lost connection, but it shows connected, vpnetmon thinks it's still connected
so utorrent isn't killed and keeps on running.

after about a minute it popped up disconnected and is just trying to reconnect
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 5:32 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

Re: connected but not connected to vpn

in the router, for utorrent, otherwise my downloads drop to nothing
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 5:22 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

Re: connected but not connected to vpn

rebooted and reconnected with screen shot of route print before and after connecting, anything else needed just let me know, twice today I was running utorrent and not connected and exposed, only for a few seconds, not worries, but would like to get it fixed. my router settings and windows settings ...
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 4:43 am
Forum: general chat, suggestions, industry news
Topic: new forum style - feedback, suggestions, etc.
Replies: 20
Views: 15126

cant read new forum colors

I cant read this new forum layout, my eyes are not what
they use to be and everything is way to dark.
I can hardly see the pips on the dice icons, and I can not tell
what is new post or old post.
by spotshot
Mon Dec 02, 2013 4:40 am
Forum: member support & tech assistance
Topic: connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)
Replies: 17
Views: 14663

connected but not connected to vpn | RESOLVED (?)

open vpn gui was showing connected to 10.77....., VPNetMon was showing connected vpn. however, I started up utorrent and went about surfing the net and noticed that my IP in firefox was showing, my normal IP. I opened peerblocker to look at traffic in and out and only saw my normal IP connecting. I ...
by spotshot
Tue Nov 26, 2013 9:37 pm
Forum: member support & tech assistance
Topic: constantly reconnecting | RESOLVED
Replies: 25
Views: 19813

Re: constantly reconnecting

I have only had a couple reconnects, but speed has been up and down since last night

Go to advanced search

Nothing to display.

Login