Ξ welcome to cryptostorm's member forums ~ you don't have to be a cryptostorm member to post here Ξ
Ξ any OpenVPN configs found on the forum are likely outdated. For the latest, visit here or GitHub Ξ
Ξ If you're looking for tutorials/guides, check out the new https://cryptostorm.is/#section6 Ξ

Search found 5 matches

by eskimo
Tue Mar 28, 2017 10:15 pm
Forum: cryptofree: no-cost cryptostorm network access
Topic: troubles connecting
Replies: 6
Views: 6222

Re: troubles connecting

Today it worked - this node seems to be fixed.
Thanks you for your work.
by eskimo
Sat Mar 25, 2017 11:44 pm
Forum: cryptofree: no-cost cryptostorm network access
Topic: troubles connecting
Replies: 6
Views: 6222

Re: troubles connecting

I tried to flush several (>10) times, same node coming over and over.
Ready to bring more information if requested.
Thanks again
by eskimo
Sat Mar 25, 2017 7:26 pm
Forum: cryptofree: no-cost cryptostorm network access
Topic: troubles connecting
Replies: 6
Views: 6222

Re: troubles connecting

I'm using CryptoFree, so I don't have any token to try. This is all CryptoFree logs Sat Mar 25 15:08:00 2017 us=492101 LZO compression initialized Sat Mar 25 15:08:00 2017 us=492101 Control Channel MTU parms [ L:1606 D:1212 EF:38 EB:0 ET:0 EL:3 ] Sat Mar 25 15:08:00 2017 us=493096 Socket Buffers: R=...
by eskimo
Wed Mar 22, 2017 9:34 pm
Forum: cryptofree: no-cost cryptostorm network access
Topic: troubles connecting
Replies: 6
Views: 6222

Re: troubles connecting

Some more informations Problem seems to be there : TLS Error: TLS key negotiation failed to occur within 17 seconds (check your network connectivity) TLS Error: TLS handshake failed TCP/UDP: Closing socket SIGUSR1[soft,tls-error] received, process restarting I tried to open TCP/UDP 1194, didn't impr...
by eskimo
Tue Mar 21, 2017 8:28 pm
Forum: cryptofree: no-cost cryptostorm network access
Topic: troubles connecting
Replies: 6
Views: 6222

troubles connecting

Hello, I've been using CryptoFree for 2 months with narwhal on win 10. I've been experiencing issues since 2 days, couldn't connect. I tried to update to v3 today and I still got the same issue. A "Logging into darknet" stage, I get blocked. Those are 2 last lines (if it could help). Tue M...

Go to advanced search

Nothing to display.

Login