Ξ welcome to cryptostorm's member forums ~ you don't have to be a cryptostorm member to post here Ξ
Ξ any OpenVPN configs found on the forum are likely outdated. For the latest, visit here or GitHub Ξ
Ξ If you're looking for tutorials/guides, check out the new https://cryptostorm.is/#section6 Ξ

Windows Widget keeps losing the connection

Post a reply

:
In an effort to prevent automatic submissions, we require that you enter the letters that are written in red.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :lolno: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf: :yawn:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

If you wish to attach one or more files enter the details below.

Expand view Topic review: Windows Widget keeps losing the connection

Re: Windows Widget keeps losing the connection

Post by jlg » Thu Sep 11, 2014 10:06 am

df wrote:Where do you see "cannot resolve IP"? Can you post a screenshot?


I will post a screenshot next/if it does happen again. It has happened a few times though.
It appears like the cannot resolve IP is coming from the widget itself from what I can tell.
All I can see otherwise is that I'm back in the clear with my home IP again after the crash.

--Privat

Re: Windows Widget keeps losing the connection

Post by df » Thu Sep 11, 2014 1:07 am

Where do you see "cannot resolve IP"? Can you post a screenshot?

Re: Windows Widget keeps losing the connection

Post by jlg » Thu Sep 11, 2014 12:54 am

It's probably not going to help I've now sold that token to someone else :-P
I'm using my last token now.

--Privat

Windows Widget keeps losing the connection

Post by jlg » Thu Sep 11, 2014 12:36 am

Am I doing something wrong or is it a bug? I have working token[s] and they keep saying cannot resolve IP blah blah blah.
Then the CryptoStorm widget crashes and boom I'm left in the clear?

Help please.
--Privat

Top

cron
Nothing to display.

Login